tredje dagen

Idag är det tredje dagen på Lagmansgymnasiet, och jag har än sålänge haft tre lektioner. Igår hade vi projektarbete och historia A och idag har vi haft svenska A. Vi kommer ha idrott sen men vi hoppas att det inte är något. Vi kommer inte ha någon matte idag, då fredagar kommer bli jävligt soft. Svenska, idrott och matte;) Vad säger du nu då mix?

Senare när jag kommer hem kommer jag bara packa och åka iväg med husvagnen^^. Äntligen kommer vi åka till Fjällbacka. Imorrn ska vi på Mattias 30års kalas i Uddevalla och sen på söndag har vi match som jag inte kommer få spela. Jävla skada!! Men Lovisa står så det kommer bli bra! Sen väntar en massa nya roliga dagar och tre hela år på den här roliga skolan i den här roliga klassen:)

Jag kan redan namnen på alla i klassen och jag har verkligen redan skitroligt här. Bunny och robin är mina favoriter^^

Men nu är det lunch, så skrvier mer sen:)

Lagmansgymnasiet<3

Nu sitter jag i den nya skolans bibliotek och skriver en massa till folk. V i har slutat för dagen men lite tidigt så bussen går om 50 minuter. Dagen har bestått av ton med info och jag känner att mitt huvud sprängs snart. Det har varit en väldigt bra men lång dag, sen väntar 30 minuters bussfärd åxå. Imorrn däremot har jag sovmorgon till 13.05 så hoppas att jag kommer kunna åka tåg in istället så att jag inte behöver vänta här i fem timmar.

Igår kväll kunde jag verkligen inte somna. Jag låg klarvaken i fyra timmar innan jag äntligen började slumra lite. Sen en timme senare vaknade jag av att mimmi hoppade upp i sängen och lade sig på mig. Men jag somnade om igen som tur var.

Det var supertrevligt hos Åsa igår, en av bebisarna, Emma grät såfort hon såg jenny^^  Stackarn. Julia however var helt cool med att sitta med främlingar. Snart börjar tränigarna igen och hoppas att det blir roligare nu.

Jaja, nu måste jag gå. Ska fixa i skåpet innan bussjävlen går"/

Förslag?

Nu vill jag verkligen skaffa mig en ny dator. Den jag har var en billig skit som jag ångrade med en gång att jag köpte. Den är lite mer än ett och ett halvt år, och cpar som aset. Den har nu dött tre gånger på mindre än två minuter och jag börjar bli måttligt glad på den. Luftintaget suger, och när den blir för varm dör den. Som tur är ska vi fira min födelsedag imorrn och då hoppas jag på mycket pengar, sen får jag min lön den 25:e, sen får jag väl bara spara en del tills jag har en sisådär åttatusen. Jag hoppas att jag hinner få det innan den 26:e september, för då ska vi till ullared, och då kan man ju titta in på Netonnet lagershop och kolla lite efter en bra och billig:) Men just nu kan man bara hoppas att jag kan få ta nån tusenlapp från mitt vuxenkonto, för det fick min bror:) Någon som har ett förslag på en bra?

Om tre dagar börjar äventyret på lagman:) Då jävlar ska ni se att det blir fart. Jag känner att det är något som jag verkligen kommer vilja satsa på. Innan har allting kännts så onödigt. Tyskan har jag aldrig gillat, Svenskan med evelina sög, so:n med henne året innan med. Det har kännts så oseriöst, men nu fan. Nu ska det bli nya tag ska ni se.

Idag ar jag bara städat egentligen, och busat med Mimmi är ju klart! Hon blir bara större och större hela tiden. Hon väger 32 kilo nu^^ Lilla vovven.

Men nu blire att titta på nån gammal brittisk deckare, förmodligen midsummer som jag 'är helt beroende av^^

xxx Tilly.

Sweet child 'o mine

Det har gått en vecka sedan Helens begravning, och jag tänker mycket på det. Det var en väldigt fin ceremoni, men det var väldigt jobbigt att vara där. Jag och min bror var de enda av kusinbarnen, och jag tror att Tina uppskattade det väldigt mycket. Visserligen var det trevligt att träffa alla, men det var lite fel omständigheter. Men något vi blev väldigt arga över det var att floristen som vi hade beställt blomarrangemang från, och gett väldigt noga instruktioner till hade sjabblat det, och sen ville de inte erkänna det. Begravningen var i fässbergs kapell, men de hade skickat dem till kyrkan istället. Så vi fick alla pengarna tillbaka istället:) Men jag gjorde världens tabbe. Jag tog min svarta klänning, och eftersom jag ville vara lite fin tog jag mina stövletter. Som det är en sju centimeter stilettklack på. Så efter att ha gått i dem ett par timmar fick jag vääldigt ont i mina fötter.

Det är nu mindre än en vecka kvar innan jag börjat ettan på gymnasiet. Det känns så overkligt. Jag har ju knappt hunnit fatta att jag gick i nian det sista året. Jag har nästan glömt bort operationen och allt dåligt som hände. Jag måste nog dessutom vara den enda som inte saknar klassen det minsta. Jag hade hunnit gå vidare långt innan vi slutade altorp.

På söndag ska vi fira mig:) Jag hoppas att jag får en massa roliga saker och att jag blir något lite rikare än jag redan är^^ Men nu måste jag sluta. Mamma kommer hem snart och jag måste dammsuga mitt rum och byta lakan innan hon kommer "/

RSS 2.0