250kg kärlek

Ibland så tycker jag väldigt mycket om min pappa. Som till exempel när han varit i Tyskland hela helgen och kommer hem med presenter till mig=D Sen tycker jag väldigt mycket om min mamma också, som när hon välter mitt nattygsbord där min laptop står, så att den åker i golvet. För nu funkar ju min skivläsare igen=) Det betyder att jag kan spela mitt älskade sims igen(jag är totaly simsberoende)=)

Jag har varit sjuk hela helgen och nu fick jag åka hem idag för att jag kallsvettades och hade feber. Jag borde ju egentligen inte gå till skolan imorrn då men jag tror att jag gör det ändå^^. OM min mamma tillåter mig vill säga. 

Annars har det inte varit mycket annat snack än vad som hänt i helgen. Det är fortfarande så svårt att förstå. Man tänker ju att det inte kan drabba en sån liten håla som Herrljunga, att det bara händer i storstäderna. Men en sån här grej får en att tänka om. Jag har haft svårt att släppa det hela. Jag tycker synd om familjen, både Nathalies och Niklas. Det råkar ju vara så att jag känner familjen. 

Jag börjar bli måttligt trött på mina vänner nu. Det kan aldrig vara lite lugnt och sansat, utan det ska alltid hända någonting. Jag tycker mycket om att flumma ibland. Men det behöver inte vara på högvarv hela tiden. 
 
Men nu måste jag kurera mig lite. Så att jag kanske kan åka till skolan imorrn. Puss<3

Lördag:)

Idag är det en ganska soft dag. Jag och min lillasyster är ensamma hemma, eller Mimmi är ju här också, så vi ska mysa=) Jag har precis varit ute och sprungit med Mimmi i en timme, tjena vad skönt det var! Jag har totallängtat hela sommaren! Men nu ska jag snart äta frukost, duscha och skjutsa Melinda till dansen. Sen när jag hämtar henne ska vi köpa lite gott ha det supermysigt. Nästa fredag är man då som tur är ledig, så först ska jag klippa mig, sen ska jag ta med mig den lille till Liseberg!! Där hon aldrig varit. Pang så ryker pengarna fort som satan, men jag får lönen dagen efter så hoppas att de femhundra kronorna räcker resten av månaden!

Men nu måste jag pysa,

Puss på er// Tillie

Random


Jag har börjat få så enormt ont i huvudet det sista. Så nu ska jag börja använda mina glasögon igen, som är strykfula och inte passar mig det minsta. De ser alldeles för små ut, men jag måste använda dem flitigt om jag ska få nya snygga"/

Jag börjar känna mig riktigt korkad. Jag ska göra en tidslinje på historian men ALLA epokerna och vi har hållt på i tre veckor, det skulle egentligen vara klart imorrn, men vi fick denna veckan med lektioner på oss och nästa att lämna in för korrekturläsning. Plus att vi dessutom ska skriva musikhistoria till den. Så nu har jag total panik, eftersom jag inte kommit någonvart. Vi ska helst vara klara nu, jag har knappt börjat med medeltiden. *skam*
 
Jag älskar verkligen Estet men efter lördagen så har jag insett att vårt estet är helt jävla oseriöst. PÅ Hvittfeldtska där Frida och Maja går hade de på intagningsprovet ett två timmars långt teoriprov, en heldag med spelande, två instrument och dessutom ca 150 sökanden, varav 30 skulle tas in. Vi hade ett fem minuters teoriprov, ett instrument(dock två i tvåan) och vissa i klassen gjorde inte ens provet. På Musik&Gehörsläran började Erland med att fråga hur ser en G-klav ut. Det är typ, fem pers i klassen som kan läsa noter, varav en som är dansare. Erland blir chockad när jag kan vad ett korsförteken är, och att man kan använda ett återställningstecken när man inte vill ha ett ciss eller cess längre. Så jag vet inte riktigt om jag ska tycka att det är lame, eller en bra grund. 
 
Men nu är det seent, och jag kommer inte kunna se pretty ut på kortet imorrn om jag inte sover nu^^ Puss på er

//Tilly

RSS 2.0